Gildehof 19, 1730 Asse

Over het project

Op een topligging in de dorpskern van Asse zijn deze twee schitterende, moderne gebouwen opgetrokken.

Wonen in Asse heeft heel wat voordelen. De gemeente bevindt zich op een boogscheut van Brussel, heeft een zeer uitgebreid openbaar vervoersnet en sinds kort ook een fietsroutenetwerk. Bovendien bevindt u zich in een groene oase van rust, met toch een kloppend shoppinghart. De ideale plaats om te wonen in de rand.

Moderne appartementen
Op zoek naar een ruim appartement op wandelafstand van de Kerk (50m), de markt (250m) met de gezellige cafés en restaurants en de winkelstraten (Nieuwstraat – Steenweg)?
Dan kan het gloednieuwe project Ter’Asse u ongetwijfeld bekoren. Het project bestaat uit twee nieuwe gebouwen die beiden architecturaal zeer modern uitgewerkt worden.
De architectuur is zeer kenmerkend kubisme; een stijl die vaak voorkomt aan de zee. Het ene gebouw bevindt zich aan de Nieuwstraat, de Assese winkelstraat, en het andere gebouw geeft uit op het rustig gelegen Gildehofplein. Via een doorsteek hebt u eveneens toegang tot de Nieuwstraat.

Dit appartement betreft appartement B 1.6 (gelegen aan de zijde van het Gildehof)
Indeling: inkomhal, ruime leefruimte met open keuken (volledig uitgerust: vaatwas, koelkast met diepvriesvak, ingewerkte oven en kookplaat), aansluitende berging en 2 ruime slaapkamers met badkamer (inloopdouche, enkel lavabomeubel en designradiator) en afzonderlijke watercloset. Ondergrondse staanplaats met tweede kelderberging.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet en neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Dries Leemans
Dries Leemans
Leemans immobiliën
0497 13 24 80 dries@kantoorleemans.be