Brusselstraat 267,
1702 Dilbeek Groot-Bijgaarden
  • 2
  • 1
  • 105 m²
  • 105 m²
  • 2 m² terras

Over het pand

LEEMANS immobiliën biedt u dit ruim tweekamers appartement in centrum Groot-Bijgaarden. Het appartement maakt deel uit van een kleine residentie (2 appartementen, kapsalon en huisarts) met als groot voordeel, zeer lage lasten. Het gebouw dateert van 1984 en is steeds zeer goed onderhouden, de eigenaars doen het nodige om de gemene delen zeer proper te houden. Het appartement bevindt zich op het tweede verdiep en heeft een bewoonbare oppervlakte van 105 m². De ruimten zijn ruim en praktisch ingedeeld. De woon- en eetkamer hebben een oppervlakte van +/- 50 m² wat een open gevoel met zich meebrengt. De open keuken werd volledig vernieuwd met kwalitatieve meubels en voorzien van alle nodige keukentoestellen, een droom voor de amateur koks onder ons. Aan de achterzijde van het gebouw treffen we 2 slaapkamers (17 m² - 14 m²) en een ruime badkamer met douche en toilet. De ramen werden allemaal reeds vernieuwd en tevens ook voorzien van rolluiken. Achteraan (zicht uit de kamers) genieten van een mooi zicht op de achterliggende tuintjes en het voetbalveld van Groot-Bijgaarden. Het gebouw is gelegen in centrum Groot-Bijgaarden, in de nabijheid van alle nodige faciliteiten (scholen, openbaar vervoer, winkels, groot warenhuizen, horeca, ...). Een ideaal appartement voor jonge koppels of als investering !
Er is geen private parking voorzien maar 50 m verder is er een mogelijkheid tot het huren van een garagebox of staanplaats.

Voor mee info --> 0468/33.24.55 -- johan@kantoorleemans.be -- www.kantoorleemans.be

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet een neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Johan Declerck
Johan Declerck
Leemans immobiliën
0468 33 24 55 johan@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info