Begijnenborrestraat 21,
1700 Dilbeek
  • 3
  • 1
  • 190 m²
  • 736 m²
  • 1 garages

Over het pand

** IN OPTIE ** LEEMANS IMMOBILIEN biedt u deze ruime bel-etage woning in centrum Dilbeek. De driegevel woning heeft een bruikbare oppervlakte van 190 m² en is gelegen op een terrein van 7are 36ca. De woning ligt in een zijstraat van de bodegemstraat en op 2 min van de Ninoofsesteenweg richting Dilbeek of Ternat. Een ideale ligging nabij scholen, winkels, sportfaciliteiten, grootwarenhuizen en verbindingswegen en toch rustig en landelijk. Een sterk gebouwde woning van 1966 welke steeds zeer goed onderhouden is geweest en - mits lichte opfrissingswerken - instapklaar is. De woning is als volgt ingedeeld; op het GLV: een ruime inkomhal, een grote garage, een technische ruimte, een wijnkelder en een werkplaats/ kelder. Op het 1e verdiep; een woon- en eetkamer van 33 m² met daarnaast een ingerichte keuken.
Momenteel een gesloten keuken maar er kan makkelijk een open keuken gecreëerd worden. Via de keuken en de woonkamer heeft men toegang tot de grote veranda welke een mooi tuinzicht biedt en waar men geniet van een maximale lichtinval. Op het eerste verdiep zijn er 3 kamers (15 - 10 en 14 m²) en een badkamer voorzien. De zolder werd geïsoleerd en kan afgewerkt worden als extra slaapkamer.
De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en van rolluiken/ verwarming op aardgas (nieuwe HR Ketel 2011)/ grote oprit voor 4 wagens/ mooie zij- en achtertuin.

Voor meer informatie -- johan@kantoorleemans.be -- 0468/33.24.55 -- www.kantoorleemans.be

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet een neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Johan Declerck
Johan Declerck
Leemans immobiliën
0468 33 24 55 johan@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info