Gentsesteenweg 204,
1730 Asse
  • 3.440 m²

Over het pand

Interessante eengezinswoning met verschillende ontwikkelingsmogelijkheden! Deze woning is steeds uitermate goed onderhouden door de eigenaar. Op het GV: open inkomhal met ruime leefruimte en aansluitend aan de achterzijde  een volledig ingerichte keuken met toegang tot de ruime kelder (50m²).
Op het gelijkvloers bevindt zich ook de badkamer (bad en douche) en een aparte WC. Op het eerste verdiep is een mooie overloop met 3 ruime slaapkamers. Garage aan de achterzijde aanwezig. Deze woning biedt enorm veel mogelijkheden gezien er aan de straatzijde nog 17m gevelbreedte kan ontwikkeld worden. Met de ruime parkeermogelijkheden en weide achteraan kan hier oa. een handelsfunctie gecreërd worden en/of kan de site opgedeeld worden in diverse loten. Zodus uitstekend bruikbaar voor paardenliefhebbers, (auto)handelaars,… om een project op maat uit te werken. Voor investeerders zijn er dan weer verschillende mogelijkheden tot ontwikkeling (ovbh van akkoord van de gemeente): bouwen van appartementen (5), handelszaak met appartementen of meerdere eengezinswoningen. Voor meer informatie: laura@kantoorleemans.be

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet een neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Laura Minnebo
Laura Minnebo
Leemans immobiliën
0471 09 72 70 laura@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info