Palokestraat 90,
1700 Dilbeek
  • 3
  • 1
  • 200 m²
  • 425 m²
  • 1 garages
  • 25 m² terras

Over het pand

** IN OPTIE ** LEEMANS immobiliën biedt u deze warme en gezellige woning te Dilbeek. De woning werd in 2002 gebouwd met Mi Casa, een gespecialiseerde firma in exclusieve woningen van massieve houtbouw, met focus op architectuur, innovatie, duurzaamheid en levenskwaliteit. Meteen bij het betreden van de woning heerst er een zeer gezellige en warme sfeer wat u meteen thuis doet voelen. De praktische indeling zorgt voor heel wat mogelijkheden en biedt voor elk wat wils. De woning is voorzien van 4 kamers; 3 slaapkamers op het 2e verdiep en 1 kamer op het gelijkvloers. De volledige indeling van de woning is als volgt: Op het gelijkvloers een zeer diepe garage met plaats voor 2 wagens. Via de garage krijgt men toegang tot de berging, wasplaats en toilet en eveneens tot de 1e kamer. De kamer kan dienen als slaapkamer maar evengoed als bureau of hobbyruimte. Op het eerste verdiep treffen we de inkomhal die toegang biedt tot de ruime woon- en eetkamer. Door het gebruik van grote ramen geniet men van maximale lichtinval. Naast de eetkamer bevindt zich de volledig uitgeruste keuken, voorzien van kwalitatieve materialen. Een ruime open keuken doch voldoende afgesloten. Grenzend aan de keuken werd een berging voorzien.
Op het 2e verdiep treffen we 3 slaapkamers en de badkamer met douche, ligbad en toilet. Doordat het houtskeletbouw is geniet men van goede isolatiewaarden waardoor het maandelijks verbruik gereduceerd wordt.
Kort samengevat; een zeer gezellige, warme en instapklare woning te Dilbeek, op 5 min rijden van alle nodige faciliteiten (scholen, openbaar vervoer, autosnelweg, warenhuizen, ...)

Voor meer informatie -- www.kantoorleemans.be -- johan@kantoorleemans.be -- 0468/33.24.55

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet een neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Johan Declerck
Johan Declerck
Leemans immobiliën
0468 33 24 55 johan@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info