Margrietstraat 74 A,
9300 Aalst
  • 3
  • 1
  • 113 m²
  • 242 m²

Over het pand

Leemans Immobiliën biedt u deze energievriendelijke nieuwbouwwoning aan te Baardegem.De moderne architectuur en hoogstaande afwerking maken van deze woning een parel die zeker een bezoek waard is. De woning is centraal en toch zeer rustig gelegen , dichtbij zijn scholen, winkels, sportfaciliteiten openbaar vervoer. Op een boogscheut van Aalst ( 10min) en tussen Gent-Brussel. De woning is als volgt ingedeeld: In de inkomhal is er een apart gastentoilet en berging . De volledige ingerichte keuken staat in de zeer lichtrijke leefruimte die uitgeeft met een schuifraam op het terras en tuin. Ook is er op het gelijkvloers een wasplaats/ berging voorzien. Aan de rechterkant van de woning is er een carpool en tuinberging.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers voorzien van kabel en internetaansluiting. De badkamer heeft een ruim ligbad met douche en 2 lavabo's en een inloopdouche en nog een toilet. De technische ruimte van het ventilatiesysteem van Renson en omvormer zijn ook op het 1ste verdiep te vinden.Ook heeft de woning al zonnepanelen. Het E-peil van deze woning is E17 waardoor je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing verschuldigd bent. Voldoet u aan de voorwaarden dan kan de toepassing van het verlaagde BTW tarief van 6% van toepassing zijn.
Graag meer informatie: Koen@kantoorleemans.be / of 02 306 90 00

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet een neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info