Leliestraat 25,
1700 Dilbeek
  • 3
  • 1
  • 165 m²
  • 1.033 m²
  • 1 garages
  • 25 m² terras

Over het pand

LEEMANS IMMO biedt u dit renovatieproject te Groot-Bijgaarden. De woning is gelegen in een rustige residentiële wijk, op een boogscheut van alle nodige faciliteiten. Scholen, openbaar vervoer (trein en bus), winkels, horeca, autosnelweg, ... je vindt het allemaal in een straal van 2 km. De woning is gelegen op een terrein van +/- 10 are en biedt heel wat mogelijkheden. De prachtige achtergelegen tuin is een groot pluspunt !! De woning zelf heeft momenteel een bruikbare oppervlakte van 165 m² en is ingedeeld als volgt. Op het GLV treffen in het midden van de woning een ruime inkomhal met trap naar het 1e verdiep, een woonkamer van 21 m², een eetkamer naast de grote keuken en een veranda. Op het 1e verdiep; 4 slaapkamers en kleine badkamer. De zolderruimte kan omgevormd worden tot een extra slaapkamer.
Het grote voordeel aan deze woning is dat er veel uitbreidingsmogelijkheden zijn, zo kan er op het gelijkvloers uitgebreid worden in de diepte waardoor een prachtige woon- en eetkamer kan gecreëerd worden. Naast de woning is een garage bijgebouwd. De oprit biedt momenteel reeds plaats voor 3 wagens.

Voor meer info -- johan@kantoorleemans.be -- 0468/33.24.55

--> Door de opgelegde maatregelen omtrent het coronavirus mogen wij geen plaatsbezoeken uitvoeren. Voor meer info ben ik wel steeds telefonisch of per mail bereikbaar.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet een neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Johan Declerck
Johan Declerck
Leemans immobiliën
0468 33 24 55 johan@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info