Heidestraat 29,
1740 Ternat
  • 3
  • 1
  • 110 m²

Over het pand

Wij bieden u deze nieuwbouwwoning in Sint-Katherina-Lombeek en op 5 min rijden van centrum Ternat. De woning werd gebouwd in 2015 en is proper afgewerkt. De woning is voorzien van 2 grote slaapkamers (15 en 21 m²) en er is een mogelijkheid om eenvoudig een 3e slaapkamer te creëren van nog eens 15 m². De keuken en het bovenste verdiep (slaapkamer) dienen verder afgewerkt te worden - casco oplevering. Een aangename, gezellige woning van 110 m² bewoonbare oppervlakte en voorzien van een privaat tuintje, zuidoost gericht. Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal met toiletruimte, een ruime woon- en eetkamer en een open keukenruimte. Via de woonkamer krijgt men toegang tot de tuin. op het eerste verdiep; 2 slaapkamers, een toilet en een badkamer met ligbad. Op het derde verdiep de grootste kamer met aparte bergruimte. De bergruimte kan snel omgevormd worden tot douchekamer.
Op het gelijkvloers werd vloerververwarming voorzien wat zorgt voor een aangename warmte en plaatswinst langs de muren. Verwarming op basis van aardgas en elektriciteit conform. Bij de woning wordt een staanplaats voorzien. VERKOOP ONDER BTW STELSEL. Voor meer info -- johan@kantoorleemans.be -- 0468/33.24.55 -- www.kantoorleemans.be

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet een neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Johan Declerck
Johan Declerck
Leemans immobiliën
0468 33 24 55 johan@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info