Bodegemstraat 81,
1740 Ternat
  • 3
  • 2
  • 243 m²
  • 4.513 m²
  • 1 garages

Over het pand

Leemans immobiliën biedt u deze prachtig gelegen woning aan op een zeer rustige en landelijke omgeving aan in Ternat. Het perceel met zijn 45 are is uiterst geschikt voor mensen die graag genieten van de natuur en rust.Door zijn rustige doch centrale ligging is het centrum op wandelafstand waar je alle faciliteiten zoals winkels, scholen, sportinfrastructuur en openbaar vervoer terug kan vinden. De woning is aan renovatie toe om er terug een parel van te maken. De woning omvat: een inkomhal die toegang geeft tot de zeer ruime keuken, de royale woonruimte heeft veel lichtinval die zicht geeft op de tuin achteraan.Er is een grote badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Op het verdiep bevinden zich 3 grote slaapkamers en ook nog een aparte badkamer die verder dient afgewerkt te worden. Ook is er nog een zolder die dient als berging.De woning is onderkeldert en er is een wasruimte aanwezig en
garage.Achteraan de woning is er een terras met zicht op de zeer grote tuin die een oase van rust uitstraalt en waar een kleine vijver aanwezig is.Ook is er nog een zeer ruim bergruimte achteraan de tuin.
Deze unieke eigendom heeft zeer veel potentieel en er is eventueel ook een mogelijkheid tot verkaveling van reeds 3 vergunde bouwgronden(1 open bebouwing en 2 half open bebouwingen).
Deze woning of project is zeker een bezoek waard en indien u graag meer informatie of een persoonlijke rondleiding wenst dan kan u ons contacteren op:
immo@kantoorleemans.be of 02/306.90.00

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet en neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Koen Delgouffe
Koen Delgouffe
Leemans immobiliën
0478 42 24 16 koen@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info