Alsembergsesteenweg 905,
1180 Ukkel
  • 1
  • 1

Over het pand

LEEMANS IMMOBILIEN biedt u dit goed onderhouden woonzorg appartement aan te Ukkel. In residentie Paola staat uw welzijn voorop. U vindt de perfecte balans tussen onafhankelijkheid en zekerheid. Je woont niet alleen bij je leeftijdsgenoten, maar ook bij mensen die net als jij zelfstandig van het leven willen genieten.
Er worden u veel diensten aangeboden. Onder andere zorg op maat in samenwerking met uw arts en gekwalificeerde professionals. Het doel is om u in de beste omstandigheden en zo lang mogelijk in onze residentie te laten wonen.

Dit appartement bevindt zich midden in de residentie PAOLA. Dit is een prachtig, functioneel nieuwbouw appartement met toegang tot vele faciliteiten. Goed voor een comfortabele thuis waar u op elk moment gerust bent. Ver weg van het concept van een klassiek woonzorgcentrum en toch 100% omringd met alle mogelijke zorgscenario's. Het appartement is rolstoeltoegankelijk, afgewerkt met kwaliteitsmaterialen . Goed voor energiezuinig, veilig, comfortabel én zelfstandig wonen in alle privacy. Het PAOLA complex biedt dag en nacht zorg indien gewenst! Er is alles aan gedaan om in alle rust en kalmte te kunnen genieten en dat middenin het centrum met grote gemeenschappelijke tuin. De huurprijs bedraagt € 533,73 / maand.

Op zoek naar een rustige plek om ten volle te kunnen genieten van je oude dag, contacteer ons!

meer info:
www.kantoorleemans.be - yentl@kantoorleemans.be of 02 306 90 00

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet en neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Yentl Royemans
Yentl Royemans
Leemans immobiliën
0471 09 72 70 yentl@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info