Leemans Immobiliën

Leemans Immobiliën is voornamelijk actief in de Noord-West regio van Vlaams-Brabant en Brussel (ruime driehoek Asse - Dilbeek - Meise) waar we zéér lokaal verankerd zijn en de markt dan ook geen geheimen meer heeft voor ons kantoor. 

Wij kunnen een totaal dienstenpakket aanbieden voor zowel de verhuur als de verkoop van uw eigendom. Onze jarenlange ervaring en persoonlijke aanpak zorgen dat uw vastgoed zeker in de juiste handen terecht komt. 

Naast de immo activiteiten kunnen we ook een zéér ruim aanbod aan verzekeringen aanbieden. Schrijf u zeker in via onze website en blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste panden!

Verkopen & Verhuren

De regelgeving rond vastgoedtransacties bij verkoop wordt steeds complexer. Sedert enkele jaren wordt de lijst van verpliche informatie en attesten - vooraleer de verkoop van start kan gaan - alleen maar langer... oa. het EPC-attest, het keuringsattest voor elektriciteit, de verplichte vermelding van overstromingsgevoeligheid, de stedenbouwkundige vastgoedinlichtingen, de opzoeking in de inventaris van het onroerend erfgoed, ... Allemaal tot doel om de consument steeds beter te informeren. Laat u daarom dan ook zeker begeleiden door een 'vastgoedprofessional' die zorgt dat uw verkoopdossier juridisch 100% in orde is!

Ook bij verhuurdossiers wordt de rol van de vastgoedmakelaar best niet onderschat. De juiste screening van de kandidaat-huurders kan immers veel problemen later vermijden.
Contacteer ons

Vrijblijvende waardebepaling

Als erkend vastgoedmakelaar - vastgoedexpert beschikken wij over alle troeven om uw vastgoed transparent te kunnen beoordelen. Met onze jarenlange ervaring kennen wij de markt immers op en top... Wenst u snel een vrijblijvende schatting van uw eigendom? Binnen de 24uur kan één van onze erkende vastgoedmakelaars bij u langskomen en een duidelijke prijsvork bepalen. Heeft u echter een uitgebreid expertiseverslag nodig in het kader van een successie, echtscheiding, vermogensplanning, ...? Ook hier kunnen wij u in helpen. Vraag naar onze tarieven.                              
Vraag een schatting aan

Nood aan een goede verzekering?

Hoe lang is het geleden dat u uw verzekeringsportefeuille nog in detail heeft laten doorlichten? Bent u zeker dat alle risico's optimaal verzekerd zijn en/of bent u niet dubbel verzekerd? Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid bieden wij zowel bestaande alsnieuwe klanten de beste garantie op gebied van dekking van risico en optimale bescherming.

Ontdek onze verzekeringen