Syndicus

Kantoor Leemans

Wie zijn we!

Bij Leemans Immobiliën zijn we gebeten door vastgoed. De voorbije 10 jaar hebben we dan ook steevast geïnvesteerd in het verder ontwikkelen en aanscherpen van onze kennis binnen deze boeiende en continu bewegende markt. Dankzij die kennis kunnen we vandaag niet alleen het best mogelijke advies geven bij de verhuur of verkoop van een woning, maar is ook het dagdagelijkse beheer van residentiële gebouwen in mede-eigendom bij ons in uiterst goede handen.

Zo nemen we enerzijds het administratief, financieel en technisch beheer van een Vereniging van Mede-Eigenaars (VME) voor onze rekening en zorgen we er anderzijds ook voor dat u als eigenaar tijdig op de hoogte bent van de alsmaar wijzigende wetgeving inzake bouwen, renoveren, energie en duurzaamheid – en de daarbij horende uitdagingen én voordelen – zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en uw investering optimaal rendeert. 

Administratief beheer

Als syndicus verzorgen we niet alleen een jaarlijkse algemene vergadering met de daarbij horende administratieve voorbereidingen, maar volgen we ook de genomen beslissingen en eventuele uit te voeren werken verder op. Bovendien vertegenwoordigen we u als eigenaar bij het afsluiten van overeenkomsten, het beheren en opvolgen van verzekeringsdossiers, enzovoort. 

Financieel beheer

Als beheerder van residentiële gebouwen verzorgen we ook de boekhouding van de VME en staan we in voor een feilloos en transparant beheer van alle inkomsten en uitgaven van de mede-eigendom. Ook de opbouw van en eventuele bestedingen via het werkings- en reservekapitaal worden door ons gemonitord, volgens de beslissingen van de periodieke algemene vergadering. 

Technisch beheer

Om uw investering zo goed mogelijk te beschermen, superviseren we ook de nodige periodieke onderhouds- (zoals o.a. het poetsen van gemeenschappelijke delen) en eventuele herstellingswerken, na goedkeuring door de VME op de jaarlijkse algemene vergadering. Bij acute en ernstige schadegevallen brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte en zorgen we voor een tijdige, professionele interventie.

Benieuwd naar onze aanpak?

We nodigen u uit om kennis te maken in een van onze kantoren.

Aanmelden via

Contacteer ons

Heeft u een concrete vraag voor één van onze medewerkers?
Aarzel niet om ons hiervoor vrijblijvend te contacteren, wij doen ons uiterste best om u zo snel als mogelijk een antwoord op uw vraag te kunnen geven.

Een klantgerichte service en een persoonlijke aanpak zijn immers de basis principes van onze huis filosofie.

Tot binnenkort!

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.