Nieuwstraat 14-2,
1730 Asse
  • 269 m²

Over het pand

U bent op zoek voor uw firma/bedrijf naar een ruim handelspand op de beste toplocatie in Asse? Wij bieden u op wandelafstand van de Kerk (50m), de markt (250m) met de gezellige cafés en restaurants en de winkelstraten (Nieuwstraat – Steenweg) deze prachtige handelsgelijkvloers aan: Winkel A3 (269,00m2)/ ZIJDE NIEUWSTRAAT.
Het gloednieuwe project Ter’Asse zal u ongetwijfeld kunnen bekoren. Het project bestaat uit twee nieuwe gebouwen die beiden architecturaal zeer modern uitgewerkt worden.
De architectuur is zeer kenmerkend kubisme dewelke een prachtige uitstraling garandeert waardoor uw handelszaak nog beter in de spotlights zal staan. Het ene gebouw bevindt zich aan de Nieuwstraat, de Assese winkelstraat, en het andere gebouw geeft uit op het rustig gelegen Gildehofplein. Via een doorsteek hebt u eveneens toegang tot de Nieuwstraat.
De handelspanden worden casco opgeleverd, u kunt zelf volledig de winkel uitrusten en inrichten cfr. uw wensen en eisen. MEER INFO EN PLANNEN BESCHIKBAAR OP KANTOOR!
Residentie Ter'Asse in Asse
Maakt deel uit van project: Residentie Ter'Asse

Neem contact op

Heeft u nog vragen over deze eigendom of wenst u een bezoek?
Aarzel dan niet en neem met ons contact op!
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
.

Uw makelaar

Dries Leemans
Dries Leemans
Leemans immobiliën
0497 13 24 80 dries@kantoorleemans.be

Brandverzekering

Vanaf € 200 / jaar
Brandverzekering eigenaar
Verzeker je woning én inboedel tegen brand, waterschade, natuurrampen,…

Brandverzekering huurder
Verzeker je inboedel en je aansprakelijkheid voor de woning die je huurt
Meer info

Familiale verzekering

Vanaf € 83,46 / jaar
Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Dan kan die een schadevergoeding eisen. Een familiale verzekering beschermt je hiertegen. Daarom is ze eigenlijk onmisbaar. Voor iedereen.
Download offerte Meer info